Рецепти для хлібопічок
Рецепти
Рецепти для хлібопічок 6,546МБ - 76 завантаження

                              

            КАПУЧІНО

Складові:

25 мл міцного еспресо, 50-75 мл гарячого молока, 50-75 мл молочної пінки.

Як подавати:

У підігрітою чашці, розміром між чашкою для кави-латте і чашкою для кави-крему.

опис:

В основі справжнього італійського капучіно - 25 мл концентрованого еспресо. Після заливання еспресо в 150-180 мл чашку, на нього наливають молоко і молочну пінку в рівній кількості. (1 еспресо і 1\2 молока і 1\2 молочної пінки). В Італії капучіно посипають какао-порошком тільки на вимогу.

                                                                                        


        COFFEE MOCHA - КАВА Мокка

Складові:

20 мл шоколадного сиропу, 1 еспресо, 120 мл гарячого молока, трохи молочної пінки, за бажанням, збиті вершки, шоколодная стружка і кавові боби для прикраси.

Спосіб приготування:

Спочатку напій змішували з густим італійським "Cicolata" (шоколадом). Варіант з шоколадним сиропом більш простий у використанні. Крім того, з іншими ароматами можна створювати разниє види кави мокка

                                                                                                           


         LATTE MACCHIATO - КАВА "ЛАТТЕ макіято"

                                     (Кава з молоком)

Складові: (можуть відрізнятися в залежності від розміру склянки)

1 еспресо, 25 мл холодного молока, 150 мл гарячого молока, молочна пінка.

Як подавати:

У теплотривкому високому стакані, з цукровим піском і барною ложкою (ложка з довгим держаком).

Спосіб приготування:

Після додавання холодного молока, в стакан налити, як можна обережніше, гаряче молоко і молочну пінку. Потім або з кавоварки, або, якщо висота підходить, з глечика, повільно вливати еспресо крізь молочну пінку.



Читати далі

Вареники

Щедру українську кухню неможливо уявити без вареників. В Україні з цим кулінарним шедевром познайомилися завдяки туркам: східне блюдо «дюш-вару» спочатку стало «варАнікамі», а потім «Варениками». Сьогодні в арсеналі українських господинь нараховуються тисячі рецептів приготування - вареники з вишнею, вареники з полуницею, з лісовими ягодами, черешнею, яблуками, сиром. З наповнювачів найбільш поширеними є капуста, картопля, гриби і, звичайно, сало. Але найбільш затяті прихильники української кухні, звичайно, скажуть, що справжні вареники все ж повинні бути солодкими. Саме вони віддають шану усім ласунам, дозволяючи вдосталь поекспериментувати з найрізноманітнішими фруктовими і ягідними начинками.

Вареники з вишнею на молоці

Складові:

Для тіста - 3 яєчні білки, ½ склянки води, ½ склянки молока, ½ чайної ложки солі, 5-6 столових ложок борошна.

Для начинки - 800 г вишні чи черешні, ½ склянки цукру, 2-3 столових ложки манної крупи.

Приготування:

1. Щоб зняти яєчні білки від жовтків. Потім добре розмішайте білки з водою, молоком і сіллю. Не перестаючи розмішувати, додайте в масу борошно. В результаті має вийти круте тісто, тому вимішуйте його до тих пір, поки воно не здасться Вам достатньо тугим, але не перестарайтеся. Після того, як тісто буде готове, помістіть його в каструлю і накрийте кришкою або серветкою - залиште на 30-40 хвилин, щоб тісто стало більш еластичним.

2. Наступним кроком буде приготування начинки. Якщо Ви використовуєте свіжу ягоду, вимийте її і видаліть кісточки; якщо використовуєте заморожену - досить попередньо її розморозити; посипте цукром і манною крупою - залиште на 30-40 хвилин. Утворений сік злийте і начиняйте вареники ягідками. Досвідчені господині знають: додавання манної крупи в ягоду запобігає витіканню соку при варінні, якщо манну крупу не класти, то, як правило, сік з вареників витікає, а тісто розклеюється.

3. Ліпимо вареники: відріжте частину готового тіста, розкачати його качалкою в тонкий пласт і, використовуючи склянку або тарілочку відповідного діаметру, видавіть кружочки.

4. На середину кожного вирізаного кружка викладіть приблизно чайну ложку начинки, потім, защипуючи, з'єднайте краї кружка. Так ліпимо  всі вареники.

5. Варити вареники рекомендується в киплячій підсоленій воді (на 4 л води використовуйте неповну столову ложку солі). Як тільки вони спливуть, спробуйте їх на готовність (досить просто переконатися, що тісто проварилося), потім вийміть шумівкою (або просто ложкою) і відразу подавайте на стіл. Щоб вареники не склеювалися, зверху можна покласти шматочок вершкового масла. Подавайте класично - зі сметаною.

Вареники з полуницею на кефірі

Вареники на кефірі, на щастя, виходять навіть у господарок-початківців . Тісто в них ніжне і м'яке, а при варінні не розклеюється. У порівнянні, з традиційними, вареники на кефірі роблять великими (розміром з пів-долоні), але якщо Ви все ж таки віддаєте перевагу маленькі, це не забороняється.

Вам необхідно:

Для тіста - ½ літра кефіру або кислого молока, 1 кг борошна, 1 чайна ложка солі, 1 чайна ложка питної соди, 1 яйце.

Для начинки - свіжа або заморожена полуниця.

приготування:

1. Розчиніть в кефірі або домашньої кисляку сіль і соду. Потім додайте яйце і добре розмішайте.

2. Далі, поступово додаючи борошно, замісити круте (але не занадто) тісто. Викладіть масу на стіл (не забудьте попередньо присипати поверхню борошном), злегка пам'ятаєте, але сильно вимішувати не слід. Ви можете відразу почати приготування, при розкачування також присипайте пласти тіста борошном; або ж розмістіть ємність з тістом в холодильнику на 15-20 хвилин, після цієї процедури воно буде набагато менше липнути до рук.

3. Ліпимо вареники: відріжте невеликий шматочок від загальної маси тесту і скачайте з нього ковбаску, яку наріжте на шматочки середньої величини (товщина тіста -1,5 см, діаметр -5 см).

4. Кожен шматочок розкачайте в млинець (при необхідності можете знову трохи припорошив тісто борошном). Полуницю для начинки розріжте на кілька шматочків, присипте цукровим піском і додайте дрібку крохмалю, це не дозволить соку витекти. З'єднайте краю і, поперемінно натискаючи великим і вказівним пальцями, заплетене по краю вареника косичку (якщо така форма закриття вареника дається Вам складно, зробіть це так, як вмієте).

5. Відварюйте вареники в киплячій воді, бажано в каструлі широкого діаметра. Після того, як вареники спливуть варіть їх ще 2-3 хвилини.

6. Подавати вареники найкраще зі сметаною, але є варіанти і для ласунів - зі згущеним молоком або сметаною, змішаної з ягідним сиропом.



Читати далі

 

braunfs20ovochi

"Бути здоровим МОДНО !!!!"

 

«Ми є те - що ми їмо!» Цей афоризм давньокитайського поета Лі Бо пригадується все частіше, коли заглядаєш в стрічку новин або вмикаєш телевізор. Для себе робимо висновок: незважаючи на непростий ритм життя харчуватися правильно потрібно хоча б іноді!

Радуйте свій організм пристойною їжею, робіть розвантаження! Допоможе в цьому - пароварка. В пароварці можна приготувати безліч різних страв. Причому з хорошою пароваркою Вам не потрібно боятися, що щось пригорить або втече.

 



Читати далі

 

yoghurtІнгридієнти

  • Молоко 1 л
  • Йогурт ДАНОН-АКТИВІЯ 3 ст.л

 

Спосіб приготування

Для приготування йогурту використовується молоко, якщо ви хочете густий йогурт  -молоко 6%, менш жирний і легкий, беремо молоко з меншим відсотком жирності.

Молоко доводимо до кипіння і охолоджуємо до 40 градусів (опустивши палець відчувається тепло, а не печіння).



Читати далі

 Печемо хліб вдома

З давніх-давен головне місце на обідньому столі займає хліб. І в усьому світі йому приділяється особлива увага. Починаючи з посіву зернових і закінчуючи пекарями, до яких в свою чергу пред'являються особливі вимоги.

На Русі до пекарів пред'являлися дуже високі вимоги. Адже в нашій країні, нерідко голодували, через це чесність пекаря цінувалася чи не вище майстерності. У ці складні роки за пекарнями стежили особливо суворо, і тих, хто допускав «підмішування» хліба або спекулював їм, суворо карали. Про повагу до людей цієї професії говорить і такий факт: якщо в XVI-XVII ст. простих людей називали в побуті зневажливими іменами (Федька, Мітрошка, Гришка), то пекарів з такими ж іменами - Федір, Дмитро, Григорій.



Читати далі

Меню:

Категорії товарів:

Контакти:

Tel +38(066)980-48-03

E-mail: Lin_V@ukr.net

ICQ: 648 282 480

Skype:linichenko80



Статистика:

На сайті: 1 відвідувач
Рекорд онлайн: 21
Сьогодні відвідувачів: 31
Сьогодні ботів: 8
Переглянуто сторінок: 81
Вчора відвідувачів: 69
За весь час відвідало: 977
Та передивилось сторінок: 253

Радіо:

Популярні новини:

Комплект духовка Bosch HBA43T350 и поверхность Bosch PCP615B90E (214 переглядів)
Комплект TEKA HE 725+TEKA EH 60 4G AL AL TR INOX (175 переглядів)
Комплект Whirlpool AKP245 IX+Whirlpool AKM 268 IX (173 перегляди)
Комплект Whirlpool AKZ6230NB+Whirlpool AKT 6400NB (167 переглядів)
Gorenje G6N41IX (155 переглядів)

Погода: